Reacties van lezers

Alexander Pechtold, D66leider en oud-minister voor Koninkrijksrelaties op Twitter: “Een must read voor geïnteresseerden in het Koninkrijk: "Het einde van de Antillen" van Freek van Beetz.


Roger van Boxtel (D66) over 'Het einde van de Antillen' van @fvbeetz : "een prachtig tijdsdocument!" - http://www.eburon.nl/het_einde_van_de_antillen


Wie kennis wil nemen van de frustraties van deze nieuwe politieke elite, die ingeklemd zit tussen de blanke Curaçaoënaars die de belasting ontduiken en de Nederlandse regering die niet meer voor de kosten van de verzorgingsstaat wil opdraaien, moet het boek van Freek van Beetz lezen, 'Het einde van de Antillen. Kroniek van een adviseur op Curaçao' (2013). 

Meindert Fennema, Volkskrant, 4 april 2014


 

Lees meer reacties...

Bestellen kan ook direct via
Uitgeverij Eburon

Blik achter de politieke schermen

‘Het Einde van de Antillen’ is geen formele, wetenschappelijke studie. De lezer krijgt een blik achter de schermen van politiek overleg, van politieke conferenties en ontmoetingen met Nederlandse politici als Balkenende, Pechtold, Nicolaï, Bijleveld, Hirsch Ballin, Brinkhorst en vele anderen.

De beschrijving van politieke ontwikkelingen worden afgewisseld met passages uit het logboek van Van Beetz, waarin hij al die markante gebeurtenissen, groot en klein, optekende.

Webdesign 2020 Van Beetz | Vormgeving